Vroeg opstaan, Thijs naar KDV brengen, collega’s ophalen en op naar Rotterdam voor Inspiration Day 2020. Gezellig in de auto gekletst, het was lekker druk op de weg (ik was alweer vergeten hoe irritant het is om in de file te staan, maar dat weet ik nu weer ;-)).

Daar aangekomen; aanmelden, jas in de kluis en op naar de opening van de dag. De opening was weer mooi en altijd impressive door al die mensen bij elkaar. Eerste sessie met een externe speaker; erg interessant.

Voor de lunch nog een andere super leuke en inspirerende sessie over de “avocado show”. Mooi om te zien hoe dat van een idee naar iets super moois is gegroeid. Leuk om 1 van de eigenaren daarover te horen praten.

Na de lunch een sessie van de board. En daarna de auto weer in en op naar Utrecht (weer in de file).

Leuke dag gehad en zeker weer geïnspireerd.