Vandaag was het dan zover. De voorrondes voor het NK puzzelen in Benschop. Rond 13.00 aanmelden, nog even een kopje thee drinken samen en dan de zaal in. Naast ons waren er nog 43 andere teams op deze dag.

Grappig om te zien dat dit zo enorm gegroeid is vanuit een grapje van een persoon. Dit jaar waren er dus 15 voorrondes, met zo’n 45 teams per voorronde, en dus 2700 mensen die een middagje kwamen puzzelen. Van iedere voorronde gaan er 3 teams door naar de finale.

Toen we de puzzel eenmaal zagen, dachten we meteen “oh nee wat een moeilijke puzzel”. Maar goed we gingen goed van start en in het begin waren we best wel snel. Helaas kwam er ergens een “dood moment” en wisten we echt even niet hoe we snel verder moesten.

Uiteindelijk werden we 16e, met de voor ons snelste tijd, van 2 uur en 41 minuten. Was super leuk om aan mee te doen, volgend jaar voor een top 10 plek.