Eindelijk was het dan zover, we gaan skydiven met z’n viertjes. Gabi kwam rond de lunch naar ons toe om op Thijs te passen. Wij met ze vieren de auto in op naar Utrecht om daar indoor te gaan skydiven.

Eerst een pak aantrekken, alle sieraden af doen, helm passen en nog even een instructie video kijken. Aantal gebaren leren, want dat is straks de enige manier waarop we kunnen communiceren met de instructeur.

Daarna naar de tunnels, oordopjes in, bril en helm op. Best spannend hoor.

Thomas ging als eerste en deed het meteen al super goed, Sebastiaan ging daarna en ook die ging erg goed. Martijn en ik als laatste. Best lastig nog hoor, het eerste ritje is echt even aftasten. Minimale bewegingen resulteren al in best grote movements.

Super tof om gedaan te hebben. Toen we weg gingen kregen we allemaal een diploma met daarop welke bewegingen we zelfstandig al gedaan hadden. Leuk om te krijgen!

Snel nog een keer 😉