En dan worden die pakketjes eindelijk bij ons thuis afgeleverd, ja we zijn inderdaad allemaal redelijk ongeduldig. Kadoos eruit, inpakken en einde van de week onder de kerstboom leggen als de man met de witte baard het land verlaat voor de andere man met de witte baard.

Thijs vond het wel mooi even zitten in een grote doos. Papa was even aan het dansen op het favoriete nummer van Thomas “Lekker pik” en Thijs keek hem echt aan van ehh weet niet wat jij aan het doen bent papa maar het ziet er gek uit. Grappig om te zien.

Andere boys vonden het vroeger ook altijd mooi om met die dozen te spelen, erin, eruit, verstoppen, door de kamer lopen ermee. Leuk om te zien dat ze dan zo veel plezier kunnen hebben met zoiets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *