Stretch to Fit is een management training bij bol.com voor mensen met een leidinggevende functie. En 29 oktober was het zo ver en mocht ik ook naar die training. Het was helemaal in de Hippolytushoef. Mann wat een eind rijden. Gelukkig ging ik samen met een collega nadat Martijn en Thijs mij weggebracht hadden naar kantoor. Het was een lange maar gezellig rit.

Daar aangekomen bleek het echt een prachtige boerderij te zijn. Leek wel alsof ik een beetje thuis kwam.

Het waren 3 intensieve, pittige en emotionele dagen. Drie dagen waarop we allemaal gezocht hebben naar onze overtuigingen, waarden en drijfveer. Mooi zoektocht met een hoop verduidelijking en op hun plaats gevallen puzzelstukjes als resultaat.

Nu verder met de inzichten van de training en weer lekker bij mijn gezin zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *